Serviciile de catering in restaurant devin din ce in ce mai populare pentru o varietate de evenimente. Indiferent dacă planificați o nuntă, un eveniment corporativ sau o petrecere privată, sunt șanse să existe un serviciu de catering care să vă satisfacă nevoile. Dar având atâtea opțiuni disponibile, de unde știi care este potrivită pentru tine?

 

Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un serviciu de catering la restaurant:

 

1. Ce fel de mâncare servesc? Nu toate serviciile de catering oferă același tip de bucătărie. Unele sunt specializate în mâncăruri americane, în timp ce altele oferă opțiuni internaționale. Asigurați-vă că găsiți unul care să ofere tipul de mâncare pe care dvs. și oaspeții dvs. v-ați bucura.

 

2. Care este structura lor de prețuri? Serviciile de catering pot varia foarte mult din punct de vedere al prețului. Unii plătesc de către persoană, în timp ce alții au set pachete cu diferite niveluri de serviciu.

Tipuri de servicii: explică diferitele tipuri de servicii de catering pe care le oferă restaurantele.

 

Există diferite tipuri de servicii de catering pe care restaurantele le oferă. Unele restaurante oferă doar servicii de catering limitate, în timp ce altele sunt companii de catering cu servicii complete.

 

Restaurantele care oferă servicii de catering au de obicei un meniu fix de articole pe care le oferă. Ei pot, de asemenea, să personalizeze meniul pentru a satisface nevoile clienților lor. Meniurile de catering includ de obicei aperitive, feluri principale și deserturi. În meniu pot fi incluse și băuturi.

Când planificați un eveniment de catering, primul pas este să vă decideți asupra unui meniu. Meniul ar trebui să fie adaptat invitaților tăi și tipului de eveniment pe care îl găzduiești. Dacă organizați o nuntă, de exemplu, veți dori să includeți mâncăruri de care toată lumea se va bucura. De asemenea, puteți alege meniuri tematice în funcție de ocazie sau sezon.

 

Odată ce ați selectat meniul, trebuie să planificați cantitățile fiecărui fel de mâncare de care veți avea nevoie. Acest lucru vă va ajuta să determinați câtă mâncare să comandați și de cât spațiu va avea nevoie pentru bufet sau masa de servire. De asemenea, trebuie să vă asigurați că aveți suficiente farfurii, argintărie și alte rechizite pentru oaspeții dvs.

 

De asemenea, ar trebui să luați în considerare momentul evenimentului dvs. atunci când planificați meniul.

 

Procesul de livrare a alimentelor la un eveniment de catering începe de obicei cu furnizorul de servicii de catering care primește o comandă de la client. Odată primită comanda, cateringul va crea un meniu propus pentru eveniment și îl va trimite clientului spre aprobare. Odată ce meniul este aprobat, cateringul va începe să pregătească mâncarea pentru livrare.

catering evenimente cluj

catering evenimente cluj